Yrityssiivous toimitiloihisi Tampereen ja Nokian seudulla

Siivous asiakkaidemme toiveiden mukaisesti tuo kaivattua helpotusta arkeen. Hyvin siivotuissa toimitiloissa työnteko on mukavaa ja tehokkaampaa.

Rehellisenä tunnettu perheyritys Pianapuu työskentelee puhtauden ja siisteyden hyväksi, jotta henkilökuntanne voisi keskittyä täysin omiin työtehtäviinsä. Yrityssiivous toimii meillä joustavasti erilaisiin tarpeisiin sopeutuen, sillä vastaamme täysin itse omien töidemme aikataulutuksista. Tiedämme siis mihin olemme sitoutuneet, jota myös asiakkaamme arvostavat. Toimialueisiimme kuuluvat Tampere ja Nokia seutuineen. 

Tällä hetkellä palvelemme edelleen asiakkaita, jotka ovat olleet mukanamme jo yrityksemme perustamisesta lähtien. Uskolliset, pitkäaikaiset asiakassuhteet ovatkin toimintamme vahva perusta.

Siivouspalvelua sovitusti ja luotettavasti

Siistit toimitilat kertovat arvostuksesta omaa henkilökuntaa sekä mahdollisia asiakkaita ja vierailijoita kohtaan. Yrityssiivous räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi palvelukokonaisuudeksi. Halutessa toimitamme työpaikoille myös saniteettituotteet, paperit ja muut päivittäistarvikkeet.

Meillä teitä palvelee vain oma siivousalan henkilökuntamme

Siivous toteutuu meillä ajatuksella, että palvelu olisi sen kaikilla osa-alueilla asiakkaalle mahdollisimman miellyttävää. Tässä ensiarvoisen tärkeää on molemminpuolinen luottamus. Perheyritys Pianapuu ei käytä erikseen palkattua henkilökuntaa, joten tiedätte työpaikallanne, kenellä on avaimenne siivousta varten. Meille on tärkeää, että voitte luottaa siivouspalveluihimme kaikkina aikoina ja kaikissa siivoustarpeissa. 

Pyydä hinta-arvio yrityssiivoukselle

yrityssiivous

Arvostamme luottamustanne